Hjemmelagde kjøttboller med bønnefries og aioli

Hjemmelagde kjøttboller med bønnefries og aioli

Ny oppskrift
Under 25 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Egg
  • olje
  • pepper
  • salt
Bladpersille
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Karbonadedeig
500 g
Grønne bønner
2 pakke
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Egg
1 stk
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du grønnsaksrester i kjøleskapet? Kutt dem i biter og lag et "plukk og miks"-middagsbord!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Finhakk persillen og hvitløken. Bland sammen hvitløken, persillen, 1 egg, karbonadedeigen og litt salt og pepper, og kna det hele sammen til en deig. Form små kjøttboller av deigen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kjøttbollene til de får en jevn stekeskorpe.
Fordel kjøttbollene og aspargesbønnene utover et stekbrett. Vend aspargesbønnene inn i litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 15-20 minutter, til bønnene har fått litt farge.
Server retten med aiolien.
Vel bekomme!