Sprøbakt torsk med bakte poteter, kokte grønnsaker og thaidressing
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Potetkrydder
1 pakke
Sprøbakt torsk
1 pakke
Gulrøtter
200 g
Brokkoli
1/2 stk
Sitron
1/2 stk
Thaidressing med mango
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smørdamp grønnsakene i litt vann med 1 ts smør under lokk.
Sett stekeovnen på 220 grader. Sett ca. 1 liter vann med litt salt på kok.
Kutt potetene i båter, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper og potetkrydderet. Stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til potetene er møre. Ha fisken i ovnen sammen med potetene de siste 15 minuttene av steketiden.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i staver. Del brokkolien i buketter. Kok gulrøttene i vannet fra punkt 1 i 3-4 minutter. Ha i brokkolien de siste ca. 2 minuttene.
Kutt sitronen i båter. Server sitronbåtene og thaidressingen til retten.
549 kcal. Protein: 27 g. Karbohydrater: 68 g. Fett: 14 g. *Hvorav mettet fett: 4 g.
Vel bekomme!