Ovnsbakt torsk med soyastekte grønnsaker og linser

Ovnsbakt torsk med soyastekte grønnsaker og linser

3.42 (111)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • soyasaus
Gulrøtter
200 g
Pak choy
1 stk
Gul løk
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Rød chili
1 stk
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Røde linser
1 pakke
Lime
1/2 stk
Olje
Salt
Pepper
Smør
Soyasaus
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek litt finhakket ingefær sammen med grønnsakene!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i skiver. Skyll pak choyen, og kutt den i fire på langs. Kutt paprikaen i skiver, og kutt løken i båter. Finhakk ønsket mengde av chilien.
Ha fisken i en ildfast form sammen med ca. 1 ss smør, og krydre med salt og pepper. Stek formen i ovnen i 8-12 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Sil laken av linsene. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 2-3 minutter, til løken er blank. Ha i linsene, og smak til med ca. 2 ss soyasaus og saft fra limen. Stek videre på middels varme i ca. 3 minutter, eller til linsene er gjennomvarme.
390 kcal. Protein: 41 g. Karbohydrater: 25 g. Fett: 12 g. *Hvorav mettet fett: 3 g.
Vel bekomme!