Thailandsk kyllinggryte i salatbåter

Thailandsk kyllinggryte i salatbåter

Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • saltredusert soyasaus
    Liste
    Liste
    Bilder
    Rødløk
    1 stk
    Kinesisk hvitløk
    1/2 stk
    Ingefær
    1 bit
    Gulrøtter
    2 stk
    Grønne bønner
    1 pakke
    Rød paprika
    1 stk
    Gul paprika
    1 stk
    Kyllinglårfilet
    600 g
    Kokosmelk
    2 dl
    Lime
    1 stk
    Hjertesalat
    2 stk
    Saltredusert soyasaus
    2 ss
    Olje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt finhakket chili i kyllinggryten for en mer spicy smak.

    Grovhakk rødløken, og skrell og finhakk hvitløken. Skrell og riv ca. 1 spiseskje av ingefæren. Skrell gulrøttene. Kutt aspargesbønnene, paprikaene og gulrøttene i små biter. Skjær kyllingen i biter.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek rødløken, hvitløken og ingefæren til løken er blank. Ha i kyllingen og stek videre til den er gjennomstekt.
    Ha gulrøttene, aspargesbønnene og paprikaene i stekepannen og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett kokosmelken, og gi det hele et oppkok. Smak til med 2 spiseskjeer soyasaus og saft fra limen.
    Kutt enden av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Fyll salatbladene med kyllingen og grønnsakene, og server!
    Vel bekomme!