Chili con carne servert med avokado, koriander og Drømmelett

Chili con carne servert med avokado, koriander og Drømmelett

Ny oppskrift
Under 35 min
13 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakekakao
  • olje
  • sukker
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Rød chili
1 stk
Karbonadedeig
500 g
Hakkede tomater
2 boks
Tomatpuré
1 boks
Chipotlemiks
1 pakke
Lett matfløte
1 dl
(Melk, Laktose)
Oksebuljong
1 pakke
Hvite bønner
1 boks
Avokado
1 stk
Koriander
1 bunt
Drømmelett
1 pakke
(Laktose)
Bakekakao
1 ss
Sukker
1 ss
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dårlig tid? Lag denne dagen før! Da smaker den om mulig enda bedre!

Finhakk løken, hvitløken og chilien. Varm opp en stor stekepanne eller en stekegryte med litt olje, og stek løken, chilien og hvitløken til løken er blank.
Tilsett karbonadedeigen og brun denne. Tilsett deretter de hakkede tomatene, tomatpuréen, chipotlemiksen, 1 ss bakekakao, 1 ss sukker, fløten, oksebuljongen og 3 dl vann. La dette småkoke i minst 30 minutter.
Hell vannet av bønnene, og skyll bønnene godt. Ha bønnene i gryten, og gi det hele et oppkok.
Del avokadoen i terninger, og server avokadoterningene til gryten, sammen med korianderen og Drømmeletten.
Vel bekomme!