Chili con carne servert med avokado, koriander og Drømmelett
Ny oppskrift
Under 35 min
13 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakekakao
- olje
- sukker
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Rød chili
1 stk
Karbonadedeig
500 g
Hakkede tomater
2 boks
Tomatpuré
1 boks
Chipotlemiks
1 pakke
Lett matfløte
1 dl
Oksebuljong
1 pakke
Hvite bønner
1 boks
Avokado
1 stk
Koriander
1 bunt
Drømmelett
1 pakke
Bakekakao
1 ss
Sukker
1 ss
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dårlig tid? Lag denne dagen før! Da smaker den om mulig enda bedre!
Finhakk løken, hvitløken og chilien. Varm opp en stor stekepanne eller en stekegryte med litt olje, og stek løken, chilien og hvitløken til løken er blank.
Tilsett karbonadedeigen og brun denne. Tilsett deretter de hakkede tomatene, tomatpuréen, chipotlemiksen, 1 ss bakekakao, 1 ss sukker, fløten, oksebuljongen og 3 dl vann. La dette småkoke i minst 30 minutter.
Hell vannet av bønnene, og skyll bønnene godt. Ha bønnene i gryten, og gi det hele et oppkok.
Del avokadoen i terninger, og server avokadoterningene til gryten, sammen med korianderen og Drømmeletten.
Vel bekomme!