Marinert kyllingbryst med stekt blomkålris og koriander

Marinert kyllingbryst med stekt blomkålris og koriander

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Egg

Basisvarer:
  • Flytende honning
  • olje
  • saltredusert soyasaus
Kyllingbryst
600 g
Lime
1 stk
Kinesisk hvitløk
0.5 stk
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Blomkål
2 stk
Egg
2 stk
(Egg)
Koriander
1 bunt
Olje
1 ss
Saltredusert soyasaus
3 ss
Flytende honning
1 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten smaker like godt kald. Perfekt til lunsj dagen etter!

Skjær kyllingen i tre på langs, og legg kyllingbitene i en bolle.
Bland sammen 3 ss soyasaus, 1 ss olje, 1 ss saft fra limen og 1 ss flytende honning til en marinade. Hell marinaden over kyllingen og bland godt. La kyllingen marinere til den skal stekes.
Skrell hvitløken. Finhakk løken og hvitløken og kutt paprikaen i terninger. Grovriv blomkålene til "blomkålris" på et rivjern. Knekk eggene i en skål og pisk dem sammen med en gaffel.
Varm opp en vid kjele med litt olje til middels høy varme. Stek løken, hvitløken og paprikaen til løken er blank. Tilsett blomkålrisen og ca. 5 ss soyasaus og stek til alt er gjennomvarmt. Rør inn eggene og stek videre til eggene er gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 5 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Finhakk korianderen og strø den over retten ved servering.
Vel bekomme!