Pasta med kremet bacon- og paprikasaus, sukkererter, spinat og Gran Biraghi

Pasta med kremet bacon- og paprikasaus, sukkererter, spinat og Gran Biraghi

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Sukkererter
1 pakke
Banansjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Spisspaprika
1 stk
Spinat
1 pakke
Egg
2 stk
(Egg)
Pasta farfalle
400 g
(Gluten)
Baconterninger
1 pakke
Crème fraîche
1/2 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pastaen skal kokes "al dente", hvilket betyr at den skal ha litt tyggemotstand.

Kutt sukkerertene i to på langs. Skrell og finhakk banansjalottløken og hvitløken. Kutt spisspaprikaen i skiver, og vask spinaten. Knekk eggene i en skål, og skill eggeplommene fra eggehvitene.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconterningene i 5-7 minutter, til de er gylne og sprø. Ha banansjalottløken, hvitløken, sukkerertene og paprikaen i pannen sammen med baconet, og stek videre i 2-3 minutter. Vend inn spinaten og crème fraîchen, og kok opp. Skru temperaturen ned til middels lav varme, og rør inn eggeplommene. Smak til med salt og pepper.
Sil vannet av pastaen, og ha den tilbake i kjelen. Vend inn bacon- og paprikasausen, og topp med Gran Biraghi-osten.
Vel bekomme!