Pasta med kremet bacon- og paprikasaus, sukkererter, spinat og Gran Biraghi
Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Sukkererter
1 pakke
Banansjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Spisspaprika
1 stk
Spinat
1 pakke
Egg
2 stk
Pasta farfalle
400 g
Baconterninger
1 pakke
Crème fraîche
1/2 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pastaen skal kokes "al dente", hvilket betyr at den skal ha litt tyggemotstand.
Kutt sukkerertene i to på langs. Skrell og finhakk banansjalottløken og hvitløken. Kutt spisspaprikaen i skiver, og vask spinaten. Knekk eggene i en skål, og skill eggeplommene fra eggehvitene.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconterningene i 5-7 minutter, til de er gylne og sprø. Ha banansjalottløken, hvitløken, sukkerertene og paprikaen i pannen sammen med baconet, og stek videre i 2-3 minutter. Vend inn spinaten og crème fraîchen, og kok opp. Skru temperaturen ned til middels lav varme, og rør inn eggeplommene. Smak til med salt og pepper.
Sil vannet av pastaen, og ha den tilbake i kjelen. Vend inn bacon- og paprikasausen, og topp med Gran Biraghi-osten.
Vel bekomme!