Spinatsuppe med bacon, egg og gressløk servert med steinovnsbakte rundstykker

Spinatsuppe med bacon, egg og gressløk servert med steinovnsbakte rundstykker

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Egg
2 stk
(Egg)
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Gul løk
1/2 stk
Helmelk
5 dl
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
1 pakke
Spinat
1 pakke
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
(Laktose)
Baconterninger
100 g
Gressløk
1/2 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt hvitvin når du steker løken for en syrligere smak på suppen!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok eggene i 9-10 minutter. Avkjøl dem deretter i kaldt vann.
Skrell og press hvitløken, og kutt løken i skiver. Varm opp en stor kjele med litt olje til middels varme, og stek løken og hvitløken i ca. 3 minutter, til løken er blank. Tilsett deretter melken, hønsebuljongen og 2 dl vann, og kok opp. La det hele småkoke i 2-3 minutter.
Skyll spinaten i kaldt vann, og ha den i suppen. La suppen småkoke i 2-3 minutter. Kjør suppen glatt med en stavmikser eller i en blender, og smak til med salt og pepper.
Varm rundstykkene i ovnen i ca. 6 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek baconterningene i 2-3 minutter, eller til baconet er sprøtt og gyllent.
Skrell eggene, og kutt dem i båter. Finhakk gressløken. Ha baconterningene, eggebåtene og gressløken i suppen ved servering.
Vel bekomme!