Pastasalat med kylling, eple, paprika, ruccola, nøtter og mango- og karridressing

Pastasalat med kylling, eple, paprika, ruccola, nøtter og mango- og karridressing

Ny oppskrift
Under 25 min
12 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fusilli
200 g
(Gluten, Selleri)
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Eple
1 stk
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Mangochutney
1 glass
Karri
1 pakke
Sitron
1/2 stk
Strimlet kyllingbryst
500 g
Ruccola
1 pakke
Nøttemiks
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist nøttene gylne i en tørr stekepanne for mer smak.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt paprikaen, rødløken, agurken og eplet i terninger.
Bland rømmekollen sammen med mangochutneyen i en serveringsskål. Smak til med karrikrydderet, salt, pepper og saft fra sitronen.
Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kyllingstrimlene i 4-6 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Bland pastaen og kyllingstrimlene sammen med ruccolaen, nøttemiksen og grønnsakene fra punkt 2 i en serveringsbolle.
Vend inn mango- og karridressingen i pastasalaten, eller server den ved siden av.
Vel bekomme!