Gratinert pølseform med brokkoli, poteter og sennepssaus toppet med vårløk

Gratinert pølseform med brokkoli, poteter og sennepssaus toppet med vårløk

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Mandelpoteter
200 g
Brokkoli
1 stk
Mager kjøttpølse
1 pakke
(Sulfitt, Sennep, Laktose)
Lett matfløte
3 dl
(Melk, Laktose)
Lys sennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Vårløk
1 pakke
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilbered formen dagen i forveien. Passer perfekt for travle dager!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kutt potetene i terninger og del brokkolien i små buketter. Kok potetene og brokkolien i vann med litt salt i ca. 10 minutter.
Skjær pølsene i skiver.
Bland matfløten, sennepen og litt salt og pepper sammen i en skål.
Fordel pølsene, potetene og brokkolibukettene i en smurt ildfast form. Hell over sennepssausen, og stek formen i ovnen i ca. 10 minutter.
Finhakk vårløken, og strø den over pølseformen ved servering.
Vel bekomme!