Indisk kyllinggryte med blomkål, aspargesbønner og eplesalat
Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Blomkål
1 stk
Gul løk
1 stk
Kyllingbryst
630 g
Karri
1 pakke
Kokosmelk
1 pakke
Grønne bønner
1 pakke
Purreløk
1 stk
Epler
2 stk
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med fullkornsris!
Del blomkålen i mindre buketter, og finhakk løken. Skjær kyllingen i grove biter.
Varm opp en stor stekepanne eller en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen og løken i 2-3 minutter, til kyllingen har fått en jevn stekeskorpe og løken er blank. Krydre med karrien og litt salt og pepper.
Ha blomkålbukettene i pannen med kyllingen, og tilsett kokosmelken og 2 dl vann. La det hele småkoke i ca. 10 minutter. Ha i aspargesbønnene de siste ca. 2 minuttene av koketiden.
Skyll purreløken i kaldt vann, og kutt den og eplene i skiver. Bland purreløken og eplene sammen i en serveringsskål.
Vel bekomme!