Indisk kyllinggryte med blomkål, aspargesbønner og eplesalat

Indisk kyllinggryte med blomkål, aspargesbønner og eplesalat

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Blomkål
    1 stk
    Gul løk
    1 stk
    Kyllingbryst
    630 g
    Karri
    1 pakke
    Kokosmelk
    1 pakke
    Grønne bønner
    1 pakke
    Purreløk
    1 stk
    Epler
    2 stk
    Salt
    Pepper
    Olje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server retten med fullkornsris!

    Del blomkålen i mindre buketter, og finhakk løken. Skjær kyllingen i grove biter.
    Varm opp en stor stekepanne eller en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen og løken i 2-3 minutter, til kyllingen har fått en jevn stekeskorpe og løken er blank. Krydre med karrien og litt salt og pepper.
    Ha blomkålbukettene i pannen med kyllingen, og tilsett kokosmelken og 2 dl vann. La det hele småkoke i ca. 10 minutter. Ha i aspargesbønnene de siste ca. 2 minuttene av koketiden.
    Skyll purreløken i kaldt vann, og kutt den og eplene i skiver. Bland purreløken og eplene sammen i en serveringsskål.
    Vel bekomme!