Pasta carbonara med skinke, grønne erter, tomater og grana padano

Pasta carbonara med skinke, grønne erter, tomater og grana padano

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Egg
  • olivenolje
  • olje
Fullkornslinguine
1 pakke
(Gluten)
Gul løk
1 stk
Tomater
2 stk
Skinke i strimler
200 g
Grønne erter
250 g
Matfløte
3 dl
(Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Tobladssalat
1 pakke
Egg
2 stk
Olje
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek litt finhakket hvitløk sammen med den gule løken for ekstra smak.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek skinken i 3-4 minutter, til den er gyllen. Ha i løkskivene, og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett ertene mot slutten av steketiden.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og ha den tilbake i kjelen. Finriv grana padano-osten.
Pisk 2 stk egg, fløten og halvparten av grana padano-osten sammen i en bolle. Vend blandingen inn i den varme pastaen, og vend deretter inn skinken og løken.
Kutt tomatene i terninger, og riv salaten i biter. Bland salaten og tomatterningene sammen i en serveringsskål.
Strø resten av grana padano-osten over retten, og smak til med litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!