Pasta carbonara med skinke, grønne erter, tomater og grana padano
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Egg
- olivenolje
- olje
Fullkornslinguine
1 pakke
Gul løk
1 stk
Tomater
2 stk
Skinke i strimler
200 g
Grønne erter
250 g
Matfløte
3 dl
Grana Padano
1 stk
Tobladssalat
1 pakke
Egg
2 stk
Olje
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt finhakket hvitløk sammen med den gule løken for ekstra smak.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek skinken i 3-4 minutter, til den er gyllen. Ha i løkskivene, og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett ertene mot slutten av steketiden.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og ha den tilbake i kjelen. Finriv grana padano-osten.
Pisk 2 stk egg, fløten og halvparten av grana padano-osten sammen i en bolle. Vend blandingen inn i den varme pastaen, og vend deretter inn skinken og løken.
Kutt tomatene i terninger, og riv salaten i biter. Bland salaten og tomatterningene sammen i en serveringsskål.
Strø resten av grana padano-osten over retten, og smak til med litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!