Fiskeboller i hvit saus med karristekt blomkål og gulrot og kokte poteter

Fiskeboller i hvit saus med karristekt blomkål og gulrot og kokte poteter

3.82 (66)
Under 25 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
Poteter
700 g
Fiskeboller i hvit saus
1300 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Gulrøtter
½ pakke
Blomkål
1 stk
Karri
1 pakke
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fiskebollene og sausen kan også kokes i 15 minutter i posen i en stor kjele med vann.

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er møre.
Sett en kjele med 1 liter vann på kok.
Hell fiskebollene og sausen i en kjele, kok opp, og la det koke i ca. 15 minutter. Rør om av og til, slik at sausen ikke svir seg.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i staver. Kutt blomkålen i små buketter. Kok grønnsakene i 4–5 minutter, og sil deretter av vannet. Ha grønnsakene tilbake i kjelen, og vend inn 1 ss smør og karrikrydderet.
Vel bekomme!