Pannestekt laks i mango- og chilisaus med poteter og smørdampet grønnkål og gulrot

Pannestekt laks i mango- og chilisaus med poteter og smørdampet grønnkål og gulrot

Ny oppskrift
Under 45 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Laktosefritt smør
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Grønnkål
1 pakke
Gulrøtter
300 g
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Mango- og chilisaus
1 beger
(Egg, Sennep)
Salt
Pepper
Olje
Laktosefritt smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek fisken med litt finhakket hvitløk og chili for ekstra god smak!

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skyll grønnkålen, og riv bladene fra stilken. Skrell og kutt gulrøttene i mindre biter. Kok opp 2 dl vann med 3 spiseskjeer laktosefritt smør og litt salt i en kjele. Ha i grønnsakene når vannet koker, og damp dem under lokk i 5-6 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre fiskestykkene med salt og pepper. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side. Laksen skal ha en rosa kjerne.
Server retten med mango- og chilisausen.
Vel bekomme!