Gratinerte burritos med kjøttdeig og mais servert med frisk tomatsalat
4.27 (152)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Kjøttdeig av svin
350 g
Grytebase med chili
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Mais
1 pakke
Tortillalefser
1 pakke
Revet mozzarella
150 g
Bladpersille
1/2 pakke
Tomater
2 stk
Chiliflak
1 pakke
Lime
1 stk
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk litt av chiliflakesene i kjøttsausen for en sterkere smak på burritoene.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i 4-5 minutter, til den har fått en gyllen farge.
Hell grytebasen over kjøttdeigen, og tilsett oksebuljongen. La det hele småkoke i ca. 5 minutter. Sil laken av maisen, og vend maisen inn i kjøttsausen. Smak til med salt og pepper.
Fyll tortillaene med kjøttsaus, rull dem sammen, og legg dem i en smurt ildfast form. Strø over mozzarellaen, og gratiner tortillaene i ovnen i ca. 5 minutter, eller til osten har smeltet.
Finhakk bladpersillen, og kutt tomatene i små terninger. Bland persillen og tomatterningene sammen i en skål, og smak til med salt, pepper, ønsket mengde chiliflakes og 1 ss olivenolje.
Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!