Gratinerte burritos med kjøttdeig og mais servert med frisk tomatsalat

Gratinerte burritos med kjøttdeig og mais servert med frisk tomatsalat

4.27 (152)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Kjøttdeig av svin
350 g
Grytebase med chili
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Mais
1 pakke
Tortillalefser
1 pakke
(Hvete)
Revet mozzarella
150 g
(Melk, Laktose)
Bladpersille
1/2 pakke
Tomater
2 stk
Chiliflak
1 pakke
Lime
1 stk
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk litt av chiliflakesene i kjøttsausen for en sterkere smak på burritoene.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i 4-5 minutter, til den har fått en gyllen farge.
Hell grytebasen over kjøttdeigen, og tilsett oksebuljongen. La det hele småkoke i ca. 5 minutter. Sil laken av maisen, og vend maisen inn i kjøttsausen. Smak til med salt og pepper.
Fyll tortillaene med kjøttsaus, rull dem sammen, og legg dem i en smurt ildfast form. Strø over mozzarellaen, og gratiner tortillaene i ovnen i ca. 5 minutter, eller til osten har smeltet.
Finhakk bladpersillen, og kutt tomatene i små terninger. Bland persillen og tomatterningene sammen i en skål, og smak til med salt, pepper, ønsket mengde chiliflakes og 1 ss olivenolje.
Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!