Chili con carne med bønner, paprika og purreløk servert med tortillachips, salat og rømme

Chili con carne med bønner, paprika og purreløk servert med tortillachips, salat og rømme

4.19 (77)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Kjøttdeig
500 g
Grytebase med chili
2 pakke
Rød paprika
1 stk
Purreløk
1/2 stk
Kidneybønner
1 boks
Hjertesalat
1 stk
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Nachochips
1 pakke
Lime
1 stk
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag nachos! Ha gryten i en form, topp med chipsen og ost og stek i ovnen på 225 grader i 5 minutter.

Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i 2-3 minutter. Tilsett grytebasen, og kok opp.
Kutt paprikaen i terninger, og kutt enden av purreløken. Snitt purreløken i to på langs, rens den godt i kaldt vann, og finsnitt den. Sil vannet av kidneybønnene, og skyll bønnene i kaldt vann. Ha bønnene, paprikaen og purreløken i gryten, og la grønnsakene trekke i ca. 5 minutter.
Skyll hjertesalaten, og kutt den i strimler. Ha salaten, rømmekollen og nachochipsene i separate skåler for servering.
Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!