Chili con carne med bønner, paprika og purreløk servert med tortillachips, salat og rømme
4.19 (77)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Kjøttdeig
500 g
Grytebase med chili
2 pakke
Rød paprika
1 stk
Purreløk
1/2 stk
Kidneybønner
1 boks
Hjertesalat
1 stk
Rømmekolle
1 pakke
Nachochips
1 pakke
Lime
1 stk
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag nachos! Ha gryten i en form, topp med chipsen og ost og stek i ovnen på 225 grader i 5 minutter.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i 2-3 minutter. Tilsett grytebasen, og kok opp.
Kutt paprikaen i terninger, og kutt enden av purreløken. Snitt purreløken i to på langs, rens den godt i kaldt vann, og finsnitt den. Sil vannet av kidneybønnene, og skyll bønnene i kaldt vann. Ha bønnene, paprikaen og purreløken i gryten, og la grønnsakene trekke i ca. 5 minutter.
Skyll hjertesalaten, og kutt den i strimler. Ha salaten, rømmekollen og nachochipsene i separate skåler for servering.
Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!