Kyllingbryst i paprikasaus med fullkornslinguini og stekt rødløk og sukkererter
3.78 (72)
Under 35 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Kyllingbryst
420 g
Hønsebuljong
1 pakke
Fullkornslinguine
1 pakke
Sukkererter
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Press litt sitronsaft over rødløken og sukkerertene før servering.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Finhakk den gule løken, og skrell og finhakk hvitløken. Kutt paprikaen i terninger. Kutt rødløken i båter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i ca. 2 minutter på hver side, og krydre den med salt og pepper. Legg kyllingen i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Skyll stekepannen.
Varm opp en kjele med litt olje til høy varme. Stek den gule løken, hvitløken og paprikaen i 3-4 minutter, til løken er blank. Tilsett 1 dl vann og hønsebuljongen, og la det hele koke i ca. 4 minutter. Kjør blandingen sammen med en stavmikser eller i en blender, og smak til med salt. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Vend litt olivenolje inn i pastaen når den er ferdigkokt.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek rødløken og sukkerertene i 2-3 minutter, og krydre med litt salt og pepper.
La kyllingen hvile i noen minutter før du skjærer den i skiver for servering.
Vel bekomme!