Karrigryte med kylling, gulrot, løk, eple og koriander servert med ris
3.96 (74)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gulrøtter
200 g
Gul løk
1 stk
Rød chili
1/2 stk
Kyllinglårfilet
400 g
Basmatiris
1 pakke
Kokosmelk
1 pakke
Karri
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Koriander
1/2 bunt
Grønt eple
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med nanbrød.
Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Kutt løken i båter, og finhakk ønsket mengde av chilien. Skjær kyllingen i strimler.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en mellomstor kjele med litt olje til høy varme. Stek gulrøttene, løken og chilien i 2-3 minutter. Tilsett kokosmelken, karrien, hønsebuljongen og 1,5 dl vann, og kok opp. La karrigryten småkoke i 3-4 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, til den har fått en jevn stekeskorpe. Ha kyllingen i karrigryten, og la den småkoke i 3-4 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper.
Grovhakk korianderen, og kutt eplet i terninger. Vend epleterningene inn i gryten rett før servering, og topp retten med korianderen.
Vel bekomme!