Grønn kyllingcurry med paprika, rødløk, gulrot og koriander servert med ris
4.05 (91)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gulrøtter
150 g
Rødløk
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Grønn chili
1/2 stk
Kyllingbryst
420 g
Basmatiris
1 pakke
Kokosmelk
1 pakke
Grønn currypaste
1/2 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Salt
Olje
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten kan være litt sterk! Smak deg frem med chilien og currypasten for ønsket styrke.
Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Kutt rødløken og paprikaen i skiver, og finhakk chilien. Skjær kyllingen i strimler.
Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek gulrøttene, rødløken, paprikaen og chilien i 3-4 minutter.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, slik at den får en jevn stekeskorpe. Ha kyllingen over i kjelen med grønnsakene, tilsett kokosmelken, currypasten, 3 dl vann og hønsebuljongen, og la det hele småkoke i 6-7 minutter. Smak til med salt og pepper.
Grovhakk korianderen fra urtepakken, og strø den over retten ved servering.
Vel bekomme!