Grønn kyllingcurry med paprika, rødløk, gulrot og koriander servert med ris

Grønn kyllingcurry med paprika, rødløk, gulrot og koriander servert med ris

4.05 (91)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Gulrøtter
    150 g
    Rødløk
    1 stk
    Spisspaprika
    1 stk
    Grønn chili
    1/2 stk
    Kyllingbryst
    420 g
    Basmatiris
    1 pakke
    Kokosmelk
    1 pakke
    Grønn currypaste
    1/2 pakke
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Koriander og kruspersille
    1/2 pakke
    Salt
    Olje
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Denne retten kan være litt sterk! Smak deg frem med chilien og currypasten for ønsket styrke.

    Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Kutt rødløken og paprikaen i skiver, og finhakk chilien. Skjær kyllingen i strimler.
    Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek gulrøttene, rødløken, paprikaen og chilien i 3-4 minutter.
    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, slik at den får en jevn stekeskorpe. Ha kyllingen over i kjelen med grønnsakene, tilsett kokosmelken, currypasten, 3 dl vann og hønsebuljongen, og la det hele småkoke i 6-7 minutter. Smak til med salt og pepper.
    Grovhakk korianderen fra urtepakken, og strø den over retten ved servering.
    Vel bekomme!