Kremet storfegryte med paprika, minisjampinjong og bulgur

Kremet storfegryte med paprika, minisjampinjong og bulgur

3.54 (171)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • soyasaus
Bulgur
1 pakke
(Hvete)
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Minisjampinjong
200 g
Gulrot i terninger
300 g
Storfestrimler
500 g
Oksebuljong
1 pakke
Lett crème fraîche
1/2 pakke
(Melk, Laktose)
Olje
Soyasaus
1 ss
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett et presset hvitløksfedd i gryten sammen med løken og soppen for ekstra god smak!

Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Kutt løken og paprikaen i skiver, og fjern rusk og jord fra minisjampinjongene om nødvendig.
Varm opp en vid kjele med litt olje til middels høy varme, og stek løken og soppen i 3-4 minutter, eller til løken er blank. Tilsett deretter gulrotterningene og paprikaen, og stek videre i et par minutter.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til full varme. Fordel storfestrimlene i stekepannen, og la kjøttet ligge helt stille og steke i ca. 1 minutt, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek det videre i ca. 30 sekunder. Ha deretter kjøttet over i kjelen fra punkt 3.
Ha 2 dl vann, oksebuljongen og crème fraîchen i kjelen med kjøttet og grønnsakene. Gi gryten et oppkok, og smak til med 1 spiseskje soyasaus og litt pepper.
Vel bekomme!