Kyllingstrimler i woksaus med stekt ris, eggerøre, gulrot, rødløk og erter

Kyllingstrimler i woksaus med stekt ris, eggerøre, gulrot, rødløk og erter

Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Basmatiris
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Gulrot
1 stk
Rød chili
1/2 stk
Rødløk
1 stk
Egg
2 stk
(Egg)
Strimlet kyllingbryst
300 g
Grønne erter
125 g
Woksaus med soya og sesam
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
Vårløk
1/2 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med fersk koriander.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell hvitløken og gulroten. Finhakk hvitløken og chilien. Kutt gulroten og rødløken i skiver.
Knekk eggene i en skål, og pisk dem sammen med en gaffel.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i ca. 2 minutter, rør om, og stek videre i 2-3 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Legg kyllingen over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek eggene i 1-2 minutter, eller til du har en litt fuktig eggerøre. Legg eggerøren på en tallerken. Skyll stekepannen.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp igjen til høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 2-3 minutter. Tilsett ertene og risen, og stek videre i ca. 2 minutter. Vend inn kyllingen, eggerøren og woksausen, og smak til med salt og pepper.
Finhakk vårløken og strø den over retten ved servering.
Vel bekomme!