Kyllingstrimler i woksaus med stekt ris, eggerøre, gulrot, rødløk og erter
Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bløtdyr·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Basmatiris
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Gulrot
1 stk
Rød chili
1/2 stk
Rødløk
1 stk
Egg
2 stk
Strimlet kyllingbryst
300 g
Grønne erter
125 g
Woksaus med soya og sesam
1 pakke
Vårløk
1/2 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med fersk koriander.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell hvitløken og gulroten. Finhakk hvitløken og chilien. Kutt gulroten og rødløken i skiver.
Knekk eggene i en skål, og pisk dem sammen med en gaffel.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i ca. 2 minutter, rør om, og stek videre i 2-3 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Legg kyllingen over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek eggene i 1-2 minutter, eller til du har en litt fuktig eggerøre. Legg eggerøren på en tallerken. Skyll stekepannen.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp igjen til høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 2-3 minutter. Tilsett ertene og risen, og stek videre i ca. 2 minutter. Vend inn kyllingen, eggerøren og woksausen, og smak til med salt og pepper.
Finhakk vårløken og strø den over retten ved servering.
Vel bekomme!