Sitrongressduftende vegetarwok med kikerter, nøtter, frisk koriander og fullkornsris

Sitrongressduftende vegetarwok med kikerter, nøtter, frisk koriander og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Bløtdyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fullkornsris
1 pakke
Strimlet wokmiks
1 pakke
Woksaus med sitrongress
1 pakke
(Fisk, Soya, Bløtdyr, Hvete)
Nøttemiks
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Kikerter
1 pakke
Lime
1/2 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsaker til overs i kjøleskapet? Lag din egen vri på woken og tilsett flere grønnsaker!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Sil laken av kikertene. Varm opp en vid stekepanne eller en wokpanne med litt olje til høy varme. Stek kikertene i ca. 5 minutter, eller til ertene har fått litt farge. Krydre med salt og pepper. Ha kikertene til side i en skål.
Ha litt ny olje i pannen, og wok grønnsakene i 5-7 minutter. Vend inn woksausen, og la det trekke i et par minutter. Ha kikertene tilbake i pannen.
Finhakk korianderen fra urtepakken, og kutt limen i båter. Topp retten med korianderen og nøttemiksen, og server limebåtene ved siden av.
588 kcal. Protein: 23 g. Karbohydrater: 72 g. Fett: 21 g. *Hvorav mettet fett: 3 g.
Vel bekomme!