Sitrongressduftende vegetarwok med kikerter, nøtter, frisk koriander og fullkornsris
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Bløtdyr·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fullkornsris
1 pakke
Strimlet wokmiks
1 pakke
Woksaus med sitrongress
1 pakke
Nøttemiks
1 pakke
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Kikerter
1 pakke
Lime
1/2 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsaker til overs i kjøleskapet? Lag din egen vri på woken og tilsett flere grønnsaker!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Sil laken av kikertene. Varm opp en vid stekepanne eller en wokpanne med litt olje til høy varme. Stek kikertene i ca. 5 minutter, eller til ertene har fått litt farge. Krydre med salt og pepper. Ha kikertene til side i en skål.
Ha litt ny olje i pannen, og wok grønnsakene i 5-7 minutter. Vend inn woksausen, og la det trekke i et par minutter. Ha kikertene tilbake i pannen.
Finhakk korianderen fra urtepakken, og kutt limen i båter. Topp retten med korianderen og nøttemiksen, og server limebåtene ved siden av.
588 kcal. Protein: 23 g. Karbohydrater: 72 g. Fett: 21 g. *Hvorav mettet fett: 3 g.
Vel bekomme!