Ricotta- og spinattortellini med bacon, tomatpesto og grana padano

Ricotta- og spinattortellini med bacon, tomatpesto og grana padano

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • smør
Rødløk
1 stk
Tomater
2 stk
Gul paprika
1 stk
Spinat
1 pakke
Baconterninger
1 pakke
Tortelloni med ricotta og spinat
2 pakke
(Gluten, Egg, Laktose)
Tomatpesto
1 pakke
(Egg, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Olje
Olivenolje
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rør stekefettet fra baconet inn i tortellinien i stedet for smør eller olivenolje.

Sett en stor kjele med vann på kok.
Grovhakk rødløken, og kutt tomatene og paprikaen i store terninger. Skyll spinaten i kaldt vann.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek baconet til det er sprøtt. Tilsett rødløken, og stek videre til den er blank.
Tilsett tomatene, paprikaen og spinaten i pannen, og vend om til spinaten faller sammen. Vend inn tomatpestoen til slutt, eller server den ved siden av.
Kok tortelliniene i 2-3 minutter i vannet fra punkt 1. Hell av vannet etter koking, og vend inn litt smør eller olivenolje.
Riv grana padano-osten på et rivjern, og strø den over retten ved servering.
Vel bekomme!