Crispy kylling med appelsinstekte grønnsaker, basmatiris og chilisaus
3.85 (176)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Basmatiris
250 g
Crispy kylling
600 g
Skivet gulrot
400 g
Erter
125 g
Appelsin
1 stk
Sweet chili-saus
1 flaske
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp grønnsakene med litt friske urter for ekstra god smak!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm og har en sprø skorpe.
Varm opp en vid kjele med litt olje til middels varme. Stek gulrotskivene i ca. 4 minutter. Tilsett deretter ertene, skvis over saften fra appelsinen, og stek videre til appelsinsaften har kokt inn i grønnsakene. Smak til med litt salt.
Server risen, kyllingen og grønnsakene sammen med chilisausen.
Vel bekomme!