Crispy kylling med appelsinstekte grønnsaker, basmatiris og chilisaus

Crispy kylling med appelsinstekte grønnsaker, basmatiris og chilisaus

3.85 (176)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Basmatiris
    250 g
    Crispy kylling
    600 g
    Skivet gulrot
    400 g
    Erter
    125 g
    Appelsin
    1 stk
    Sweet chili-saus
    1 flaske
    Olje
    Salt
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Topp grønnsakene med litt friske urter for ekstra god smak!

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm og har en sprø skorpe.
    Varm opp en vid kjele med litt olje til middels varme. Stek gulrotskivene i ca. 4 minutter. Tilsett deretter ertene, skvis over saften fra appelsinen, og stek videre til appelsinsaften har kokt inn i grønnsakene. Smak til med litt salt.
    Server risen, kyllingen og grønnsakene sammen med chilisausen.
    Vel bekomme!