Pølsegryte med potet, gulrot, sellerirot, kålrot og purreløk
Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Selleri
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Bakepotet
1 stk
Gulrøtter
200 g
Sellerirot
200 g
Purreløk
1/2 stk
Pølse
300 g
Kålrot i terninger
125 g
Oksebuljong
1 pakke
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gryten med litt flatbrød med godt smør!
Skrell bakepoteten, gulrøttene og selleriroten. Skyll purreløken godt i kaldt vann. Kutt grønnsakene i terninger og pølsene i biter.
Ha grønnsakene fra punkt 1 og kålrotterningene i en kjele, og tilsett halvparten av oksebuljongen og 2,5 dl vann. Kok opp, og la gryten småkoke under lokk i ca. 15 minutter. Tilsett pølsebitene, rør om, og kok videre i ca. 10 minutter.
Smak til pølsegryten med resten av oksebuljongen eller salt og pepper.
Vel bekomme!