Pølsegryte med potet, gulrot, sellerirot, kålrot og purreløk

Pølsegryte med potet, gulrot, sellerirot, kålrot og purreløk

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Bakepotet
1 stk
Gulrøtter
200 g
Sellerirot
200 g
(Selleri)
Purreløk
1/2 stk
Pølse
300 g
(Sennep)
Kålrot i terninger
125 g
Oksebuljong
1 pakke
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gryten med litt flatbrød med godt smør!

Skrell bakepoteten, gulrøttene og selleriroten. Skyll purreløken godt i kaldt vann. Kutt grønnsakene i terninger og pølsene i biter.
Ha grønnsakene fra punkt 1 og kålrotterningene i en kjele, og tilsett halvparten av oksebuljongen og 2,5 dl vann. Kok opp, og la gryten småkoke under lokk i ca. 15 minutter. Tilsett pølsebitene, rør om, og kok videre i ca. 10 minutter.
Smak til pølsegryten med resten av oksebuljongen eller salt og pepper.
Vel bekomme!