Glutenfri
Mørkokt storfebog i peppersaus
med aromasopp, sellerirot og småpoteterNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Småpoteter
300 g
Langtidskokt storfebog
250 g
Peppersaus
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot
300 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 439 kcal
- Fett:
- 15 g
- Karbohydrater:
- 43 g
- Protein:
- 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan toppe retten med litt friske urter, som for eksempel gressløk eller persille.
Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt sjalottløken i båter. Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire. Skrell gulrøttene og selleriroten, og kutt dem i terninger på 1x1 cm. Kutt kjøttet fra posen i terninger, men ta vare på kraften fra posene.
Varm opp en tykkbunnet kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 3–4 minutter, eller til løken er blank. Ha i kjøttet, kraften fra pakken og peppersausen. Gi det hele et oppkok, og la det småkoke i 5–7 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!