Mørkokt storfebog i peppersaus med aromasopp, sellerirot og småpoteter
Glutenfri

Mørkokt storfebog i peppersaus

med aromasopp, sellerirot og småpoteter
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Småpoteter
300 g
Langtidskokt storfebog
250 g
Peppersaus
1 pakke
(Sennep, Melk, Laktose)
Sjalottløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot
300 g
(Selleri)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
439 kcal
Fett:
15 g
Karbohydrater:
43 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan toppe retten med litt friske urter, som for eksempel gressløk eller persille.

Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
  Skrell og kutt sjalottløken i båter. Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire. Skrell gulrøttene og selleriroten, og kutt dem i terninger på 1x1 cm. Kutt kjøttet fra posen i terninger, men ta vare på kraften fra posene.
 Varm opp en tykkbunnet kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 3–4 minutter, eller til løken er blank. Ha i kjøttet, kraften fra pakken og peppersausen. Gi det hele et oppkok, og la det småkoke i 5–7 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!