Pannestekt skrei med hvitløksbakte grønnsaker, rødvinssaus og kruspersille

Skrei

Pannestekt skrei med hvitløksbakte grønnsaker, rødvinssaus og kruspersille

4.09 (108)
Under 45 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Bakepapir (kan sløyfes)
    • olje
    • pepper
    • salt
    Søtpotet
    1 stk
    Gulrot
    300 g
    Pastinakk
    1 stk
    Rødløk
    1 stk
    Kinesisk hvitløk
    1/2 stk
    Rødvinssaus
    1 pakke
    Skreifilet
    350 g
    Koriander og kruspersille
    1/2 pakke
    Olje
    Salt
    Pepper
    Bakepapir (kan sløyfes)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Vend inn litt smør i grønnsakene sammen med kruspersillen før servering.

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Skrell og kutt søtpoteten, gulrøttene og pastinakken i grove biter. Kutt rødløken i båter. Skrell og press hvitløken. Ha grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn hvitløken og litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er møre.
    Varm opp rødvinssausen i en kjele på middels varme.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
    Grovhakk kruspersillen fra urtepakken, og vend den inn med grønnsakene ved servering.
    498 kcal. Protein: 34 g. Karbohydrater: 46 g. Fett: 9 g. *Hvorav mettet fett: 1 g.
    Vel bekomme!