Skrei
Pannestekt skrei med hvitløksbakte grønnsaker, rødvinssaus og kruspersille
4.09 (108)
Under 45 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Søtpotet
1 stk
Gulrot
300 g
Pastinakk
1 stk
Rødløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Rødvinssaus
1 pakke
Skreifilet
350 g
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt smør i grønnsakene sammen med kruspersillen før servering.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt søtpoteten, gulrøttene og pastinakken i grove biter. Kutt rødløken i båter. Skrell og press hvitløken. Ha grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn hvitløken og litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er møre.
Varm opp rødvinssausen i en kjele på middels varme.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Grovhakk kruspersillen fra urtepakken, og vend den inn med grønnsakene ved servering.
498 kcal. Protein: 34 g. Karbohydrater: 46 g. Fett: 9 g. *Hvorav mettet fett: 1 g.
Vel bekomme!