Pulled pork av svinekjake med kremet kålsalat, ovnsbakte søtpotetstaver og lime
3.99 (176)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Bygg·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Søtpoteter
2 stk
Mørkokt svinekjake
350 g
Finsnittet hodekål
150 g
Hamburgerbrød
1 pakke
Barbecuesaus
1 pakke
Chilimajones
85 g
Lime
1/2 stk
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med sylteagurk!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell søtpotetene, og kutt dem i staver. Ha stavene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetstavene i ovnen i ca. 15 minutter.
Ha svinekjakene (inkludert kraften fra pakken) i en annen ildfast form, og hell over barbecuesausen. Stek formen i ovnen i 10-15 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt.
Bland den finsnittede hodekålen sammen med chilimajonesen i en skål. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter rett før servering.
Vel bekomme!