Pulled pork av svinekjake med kremet kålsalat, ovnsbakte søtpotetstaver og lime

Pulled pork av svinekjake med kremet kålsalat, ovnsbakte søtpotetstaver og lime

3.99 (176)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Søtpoteter
2 stk
Mørkokt svinekjake
350 g
Finsnittet hodekål
150 g
Hamburgerbrød
1 pakke
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Chilimajones
85 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Lime
1/2 stk
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server retten med sylteagurk!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell søtpotetene, og kutt dem i staver. Ha stavene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetstavene i ovnen i ca. 15 minutter.
Ha svinekjakene (inkludert kraften fra pakken) i en annen ildfast form, og hell over barbecuesausen. Stek formen i ovnen i 10-15 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt.
Bland den finsnittede hodekålen sammen med chilimajonesen i en skål. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter rett før servering.
Vel bekomme!