Fiskekaker med ovnsbakte grønnsaker, kokte poteter, eggebåter og hvitvinssaus
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Gulrøtter
200 g
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Egg
2 stk
Fiskeburgere
1 pakke
Hvitvinssaus
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt presset hvitløk sammen med grønnsakene i ovnen.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er møre. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til å koke egg i punkt 4.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i staver. Del brokkolien i mindre buketter, og kutt løken i båter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er møre.
Kok eggene sammen med potetene de siste 8-10 minuttene av koketiden.
Stek fiskeburgerne på stekebrettet ved siden av grønnsakene, eller på et stekebrett over grønnsakene i 10-12 minutter.
Varm opp sausen i en kjele på middels varme.
Hell vannet av potetene og eggene, og ha potetene tilbake i kjelen. Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem, og kutt dem i båter. Ha eggebåtene i en skål for servering.
535 kcal. Protein: 38 g. Karbohydrater: 45 g. Fett: 19 g. *Hvorav mettet fett: 6 g.
Vel bekomme!