Chop suey-wok med svinestrimler, grønnsaker, risnudler, lime og kjørvel
3.12 (249)
Under 15 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bygg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Risnudler
1 pakke
Svinestrimler
500 g
Wokmiks
1 pakke
Woksaus
2 pakke
Lime
1 stk
Kjørvel
1/2 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp woken med litt cashewnøtter for ekstra god smak!
Kok risnudlene i rikelig med vann i 4-6 minutter.
Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne med litt olje til full varme. Fordel svinestrimlene i pannen. La kjøttet ligge stille og steke i ca. 2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, krydre det med litt salt og pepper, og stek det videre i ca. 30 sekunder. Legg kjøttet til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i pannen. Wok wokmiksen i ca. 3 minutter. Ha svinestrimlene tilbake i pannen, tilsett woksausen, og stek videre på lav varme i ca. 2 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt.
Kutt limen i båter, og grovhakk kjørvelen. Strø kjørvelen over retten ved servering, og server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!