Skrei
Pannestekt skrei med potetmos, ovnsbakte rotgrønnsaker og hollandéssaus
4.09 (243)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Rotgrønnsaksmiks
1 pakke
Potetmos
1 pakke
Hollandéssaus
1 pakke
Skrei
650 g
Kjørvel
1/2 pakke
Olje
Salt
Pepper
Smør
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt ferskpresset sitronsaft over fisken ved servering for ekstra frisk og god smak!
Sett stekeovnen 240 grader, og sett en stor kjele med vann på kok.
Fordel rotgrønnsakene i en ildfast form, vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 18-20 minutter, eller til de er møre.
Varm pakken med potetmos i kjelen fra punkt 1 i ca. 15 minutter. Varm pakken med hollandéssaus i vannet de siste ca. 5 minuttene.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Ha en spiseskje smør i stekepannen mot slutten av steketiden, og bruk en spiseskje til å øse smøret over fisken mens den steker.
Grovhakk kjørvelen, og strø den over grønnsakene ved servering.
Vel bekomme!