Krydrede storfestrimler med ovnsbakt brokkoli og blomkål, sitruskrydret ris og bearnéssaus

Krydrede storfestrimler med ovnsbakt brokkoli og blomkål, sitruskrydret ris og bearnéssaus

Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Basmatiris
250 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Brokkoli- og blomkålbuketter
1 pakke
Bearnéssaus
1 pakke
(Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
Storfestrimler
600 g
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kjøttet i to omganger, slik at pannen holder seg varm nok under stekingen.

Sett stekeovnen på 240 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken. Ha sitruskrydderet i vannet med risen.
Fordel brokkoli- og blomkålbukettene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek bukettene i ovnen i 10-15 minutter, eller til de er møre.
Varm opp bearnéssausen i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Fordel storfestrimlene i pannen, og la dem ligge helt stille og steke i ca. 1 minutt. Beveg på kjøttet, og stek det videre i ca. 30 sekunder, eller til kjøttet er gjennomstekt. Krydre med det meksikanske grillkrydderet.
Vel bekomme!