Fiskeboller i karrisaus med kokte poteter og råkostsalat med appelsin

Fiskeboller i karrisaus med kokte poteter og råkostsalat med appelsin

Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Liste
Liste
Bilder
Poteter
700 g
Gulrøtter
3 stk
Knutekål
1 stk
Appelsin
1 stk
Fiskeboller i hvit saus
1 pose
(Fisk, Melk, Laktose)
Karri
2 pakke
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til med sitronsaft i salaten for en syrlig smak.

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell gulrøttene og knutekålen. Riv grønnsakene på den groveste delen av rivjernet, og bland dem sammen i en serveringsskål. Skrell appelsinen, og kutt den i terninger. Vend appelsinterningene inn med gulrøttene og knutekålen.
Varm opp en stor kjele med litt olje til høy varme. Hell fiskebollene, inkludert sausen, i kjelen, og smak til med ønsket mengde karri. La det småkoke i 5-10 minutter, til fiskebollene er gjennomvarme. Rør om av og til, slik at sausen ikke svir seg.
Vel bekomme!