Ostefylte ravioli i spinatsaus med kjøtt- og grønnsaksboller

Ostefylte ravioli i spinatsaus med kjøtt- og grønnsaksboller

3.85 (198)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kjøttboller med grønnsaker
1 pakke
Spinat
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Crème fraîche
1/2 pakke
(Laktose)
Ravioli med fire oster
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til sausen med litt finrevet sitronskall (kun det gule) for en friskere smak.

Sett stekeovnen på 220 grader, og sett en kjele med ca. 1,5 liter vann på kok.
Ha kjøttbollene i en ildfast form. Varm kjøttbollene i ovnen i ca. 10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Skyll spinaten i kaldt vann, og skrell og press hvitløken. Varm opp en kjele med litt olje til høy varme. Stek hvitløken og spinaten i et par minutter, til spinaten "faller" sammen. Vend deretter inn créme fraîchen, og krydre med salt og pepper. Gi det hele et raskt oppkok, og kjør det til en jevn blanding med en stavmikser eller i en blender.
Kok ravioliene som anvist på pakken, i vannet fra punkt 1.
Hell vannet av ravioliene, ha dem tilbake i kjelen, og vend inn spinatsausen. Server med kjøttbollene.
Vel bekomme!