Adams #3 Pizza Indiavolata: Ventricinasalami, ruccola, oliven og grana padano
Ny oppskrift
Under 0 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
Pizzabunner
1 pakke
Pizzasaus
1/2 pakke
Ventricina picante
1 pakke
Oliven
1 glass
Rødløk
1/2 stk
Spisspaprika
1/2 stk
Ruccola
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 250 grader, og ha pizzabunnene over på stekebrett med bakepapir.
Kutt rødløken og spisspaprikaen i skiver.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø over mozzarellaen. Fordel Ventricinasalamien, spisspaprikaen og rødløken oppå mozzarellaen, og stek pizzaene i ovnen i 8-12 minutter.
Riv grana padano-osten på et rivjern. Topp de ferdigstekte pizzaene med olivenen, ruccolaen og den revne osten.
Vel bekomme!