Adams #3 Pizza Indiavolata: Ventricinasalami, ruccola, oliven og grana padano

Adams #3 Pizza Indiavolata: Ventricinasalami, ruccola, oliven og grana padano

Ny oppskrift
Under 0 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
Liste
Liste
Bilder
Pizzabunner
1 pakke
(Gluten)
Pizzasaus
1/2 pakke
Ventricina picante
1 pakke
Oliven
1 glass
Rødløk
1/2 stk
Spisspaprika
1/2 stk
Ruccola
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 250 grader, og ha pizzabunnene over på stekebrett med bakepapir.
Kutt rødløken og spisspaprikaen i skiver.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø over mozzarellaen. Fordel Ventricinasalamien, spisspaprikaen og rødløken oppå mozzarellaen, og stek pizzaene i ovnen i 8-12 minutter.
Riv grana padano-osten på et rivjern. Topp de ferdigstekte pizzaene med olivenen, ruccolaen og den revne osten.
Vel bekomme!