Lun pastasalat med kylling, bakte cherrytomater, paprikapesto og pinjekjerner

Lun pastasalat med kylling, bakte cherrytomater, paprikapesto og pinjekjerner

4.1 (134)
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Cherrytomater
1/2 pakke
Fusilli
200 g
(Gluten, Selleri)
Gul paprika
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Hjertesalat
1/2 pakke
Bladpersille
1/2 pakke
Strimlet kyllingfilet
300 g
Pinjekjerner
1 pakke
Paprikapesto
1/2 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du vil spare litt tid, kan cherrytomatene serveres rå.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt hver cherrytomat i fire. Legg tomatene i en ildfast form, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt paprikaen i terninger, og finhakk rødløken. Vask salaten, og grovhakk den og bladpersillen.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Rist pinjekjernene i stekepannen i ca. 2 minutter, til de har fått litt farge. Legg pinjekjernene over på en tallerken. Ha litt ny olje i pannen, og stek kyllingen i ca. 4 minutter, til den har fått en gyllen farge og er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Hell vannet av pastaen, og bland den sammen med paprikapestoen, alle grønnsakene, pinjekjernene og litt olivenolje i en serveringsskål.
536 kcal. Protein: 45 g. Karbohydrater: 39 g. Fett: 21 g. *Hvorav mettet fett: 3 g.
Vel bekomme!