Crispy kyllingwraps med barbecuesaus og friske grønnsaker

Crispy kyllingwraps med barbecuesaus og friske grønnsaker

3.81 (202)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • pepper
  • salt
Agurk
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Tomat
1 stk
Romanosalat
1/2 stk
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Fullkornstortillaer
1 pakke
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Salt
Pepper
Olje
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

La de crispy kyllingbitene ligge i ro i pannen og få en gyllen og sprø panering før du snur dem.

Sett stekeovnen på 180 grader.
Kutt agurken, paprikaen, rødløken og tomaten i terninger, og skyll og kutt romanosalaten i strimler.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek den i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4-5 minutter.
Fyll tortillaene med kyllingen, grønnsakene og barbecuesausen, og server!
Vel bekomme!