Ferske vårruller med rettich, koriander, omelett og chilisaus

Ferske vårruller med rettich, koriander, omelett og chilisaus

Ny oppskrift
Under 40 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Egg
4 stk
(Egg)
Melk
1/2 dl
(Melk, Laktose)
Mango
1 stk
Rettich
1 bit
Avokado
1 stk
Vårløk
1/2 pakke
Koriander
1/2 bunt
Rispapir
1 pakke
Nøttemiks
1/2 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Søt chilisaus
1 pakke
Pepper
Olje
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skvis litt limesaft over grønnsakene før du fordeler dem i vårrullene for en ekstra frisk smak.

Visp sammen eggene, melken og litt salt og pepper i en skål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek en omelett av eggeblanding fra forrige punkt, i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekte. Brett den ferdige omeletten i to, og skjær den i strimler.
Skrell og kutt mangoen og rettichen i tynne staver. Del avokadoen i to på langs, fjern stenen, skrap ut avokadokjøttet med en spiseskje, og kutt det i strimler. Finhakk vårløken, og grovhakk korianderen.
Fyll en stor bolle eller en kjele med vann. Dypp ett og ett ark rispapir i vannet, til arket så vidt begynner å bli mykere (10-15 sekunder). Ha rispapiret på et rent, fuktig kjøkkenhåndkle. Fordel grønnsakene fra punkt 3, omelettstrimlene, korianderen og nøttemiksen i en stripe på arkene. Brett inn den nederste kanten, og brett deretter sidekantene stramt inn, som om du bretter en wrap.
Server med chilisausen.
565 kcal. Protein: 25 g. Karbohydrater: 47 g. Fett: 29 g. *Hvorav mettet fett: 7 g.
Vel bekomme!