Koreansk bibimbap med kjøttdeig, aromasopp, ris, speilegg og sesam- og chiliolje

Koreansk bibimbap med kjøttdeig, aromasopp, ris, speilegg og sesam- og chiliolje

3.73 (193)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg

Basisvarer:
  • Olje
  • soyasaus
Middagsris
1 pakke
Aromasopp
1 pakke
Vårløk
1/2 pakke
Gulrøtter
2 stk
Kjøttdeig
1 pakke
Egg
2 stk
(Egg)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Chiliflak
1 pakke
Lime
1/2 stk
Bønnespirer
1 pakke
Koriander
1/2 bunt
Soyasaus
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sørg for at eggeplommene ikke er gjennomstekte. De skal helst være rennende!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt soppen og vårløken i skiver, og skrell og riv gulrøttene på et rivjern.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen og soppen i 4-5 minutter, eller til kjøttdeigen er gjennomstekt. Smak til med litt soyasaus, og ha blandingen i en serveringsskål.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til lav varme. Knekk eggene forsiktig i pannen, slik at plommene holder seg hele. Stek eggene til eggehvitene stivner, og ta deretter stekepannen av platen.
Bland sesamfrøene, saften fra limen, chiliflakesene og litt olje sammen i en skål.
Finhakk korianderen og strø den over retten ved servering. Ha bønnespirene i en skål, og server dem til retten.
Vel bekomme!