Kylling Korma med stekte grønnsaker, fullkornsris og yoghurtdressing

Kylling Korma med stekte grønnsaker, fullkornsris og yoghurtdressing

4.14 (137)
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Mandler

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Fullkornsris
1 pakke
Kormapaste
1 glass
(Sennep, Mandler)
Middagsyoghurt
1 pakke
Strimlet kyllingfilet
300 g
Blomkål
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Sitron
1/2 stk
Koriander
1/2 bunt
Olivenolje
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er du av typen som har krydderurter i vinduskarmen, kan du gjerne drysse noen blader over retten.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Bland kormapasten og halvparten av yoghurten i en bolle, og vend inn kyllingen. Fordel kyllingen på et stekebrett med bakepapir. Stek kyllingen i ovnen i 10-12 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Del blomkålen i mindre buketter, og kutt paprikaen i strimler.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek blomkålen og paprikaen i 5-6 minutter, eller til blomkålen er gyllen. Krydre med salt og pepper.
Bland sammen resten av yoghurten og 1 ss olivenolje i en serveringsskål. Smak til med salt, pepper og saft fra sitronen.
Grovhakk korianderen, og strø den over kyllingen før servering.
603 kcal. Protein: 47 g. Karbohydrater: 52 g. Fett: 22 g. *Hvorav mettet fett: 6 g.
Vel bekomme!