Krydret svinekjake i maistortillas med mango, agurk, tomat og lettsyltet rødløk
3.78 (86)
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- salt
Mango
1 stk
Agurk
1/2 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Lime
1/2 stk
Minitortillaer
1 pakke
Mørkokt svinekjake
350 g
Chipotlemiks
1/2 pakke
Tyrkisk krydder
1/2 pakke
Olje
Salt
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm lefsene i en tørr, varm stekepanne for en mer autentisk smak.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell mangoen. Kutt agurken, tomatene og mangoen i tynne strimler, og ha i separate skåler for servering.
Kutt rødløken i tynne skiver. Bland rødløkskivene sammen med saften fra limen i en skål, og krydre med litt salt.
Pakk minitortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Varm opp en kjele med litt olje til høy varme. Ha svinekjakene (med kraften) i kjelen, og vend inn chipotlemiksen og det tyrkiske kryddret. Stek svinekjakene i 4-5 minutter, og bruk en gaffel til å bryte kjøttet opp i mindre biter.
Fyll minitortillaene med svinekjakene, agurken, tomatene, mangoen og den lettsyltede rødløken.
Vel bekomme!