Krydret svinekjake i maistortillas med mango, agurk, tomat og lettsyltet rødløk

Krydret svinekjake i maistortillas med mango, agurk, tomat og lettsyltet rødløk

3.78 (86)
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Aluminiumsfolie
    • olje
    • salt
    Mango
    1 stk
    Agurk
    1/2 stk
    Tomat
    1 stk
    Rødløk
    1 stk
    Lime
    1/2 stk
    Minitortillaer
    1 pakke
    Mørkokt svinekjake
    350 g
    Chipotlemiks
    1/2 pakke
    Tyrkisk krydder
    1/2 pakke
    Olje
    Salt
    Aluminiumsfolie
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Varm lefsene i en tørr, varm stekepanne for en mer autentisk smak.

    Sett stekeovnen på 200 grader.
    Skrell mangoen. Kutt agurken, tomatene og mangoen i tynne strimler, og ha i separate skåler for servering.
    Kutt rødløken i tynne skiver. Bland rødløkskivene sammen med saften fra limen i en skål, og krydre med litt salt.
    Pakk minitortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
    Varm opp en kjele med litt olje til høy varme. Ha svinekjakene (med kraften) i kjelen, og vend inn chipotlemiksen og det tyrkiske kryddret. Stek svinekjakene i 4-5 minutter, og bruk en gaffel til å bryte kjøttet opp i mindre biter.
    Fyll minitortillaene med svinekjakene, agurken, tomatene, mangoen og den lettsyltede rødløken.
    Vel bekomme!