Fajitas med krydrede kyllingstrimler, frisk salat, stekte grønnsaker og rømme

Fajitas med krydrede kyllingstrimler, frisk salat, stekte grønnsaker og rømme

3.64 (228)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • pepper
  • salt
Hjertesalat
1 pakke
Agurk
1 stk
Fullkornstortillaer
2 pakke
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Tyrkisk krydder
1 pakke
Strimlet kyllingbryst
500 g
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Aluminiumsfolie
Olje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kyllingstrimlene i to omganger for et mer vellykket resultat!

Sett stekeovnen på 175 grader.
Skyll og kutt hjertesalaten i tynne strimler. Kutt agurken i terninger. Ha agurken og salaten i separate skåler for servering.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Kutt paprikaen og løken i strimler. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek paprikaen og løken i 2-3 minutter, til løken er blank. Krydre med halvparten av det tyrkiske krydderet og litt salt og pepper, og stek videre i et lite minutt. Ha grønnsakene over i en serveringsskål.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til høy varme. Stek kyllingstrimlene i 3-4 minutter, eller til de er gjennomstekte. Krydre med resten av det tyrkiske krydderet, og smak til med salt og pepper.
Fyll tortillaene med grønnsakene og kyllingstrimlene, og server med rømmekollen.
Vel bekomme!