Pannestekte svinekoteletter med ovnsbakte potetbåter og grønnsaker med gressløk og bearnéssaus

Pannestekte svinekoteletter med ovnsbakte potetbåter og grønnsaker med gressløk og bearnéssaus

Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Pastinakk
1 stk
Rødbete
1 stk
Poteter
350 g
Blomkål
1/2 stk
Gul løk
1/2 stk
Svinekoteletter
300 g
Gressløk
1/2 pakke
Bearnéssaus
1/2 boks
(Egg)
Bakepapir (kan sløyfes)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm opp bearnéssausen på lav varme under omrøring hvis du ønsker varm saus.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell pastinakken og rødbeten. Kutt potetene i båter, og del blomkålen i mindre buketter. Kutt pastinakken, rødbeten og løken i grove biter.
Fordel grønnsakene og potetbåtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i ca. 20 minutter, eller til potetene er gjennomstekte. Rør i grønnsakene etter ca. 15 minutter, slik at de blir jevnt stekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre svinekotelettene med salt og pepper, og stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt.
Finhakk gressløken og vend den inn med grønnsakene og potetene før servering.
Server retten med bearnéssausen.
Vel bekomme!