Vegetarpai med brokkoli og fetaost, tomat- og koriandersalat og rømmekolle

Vegetarpai med brokkoli og fetaost, tomat- og koriandersalat og rømmekolle

3.98 (127)
Under 50 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Melk
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Brokkoli
1/2 stk
Gul løk
1 stk
Fetaost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Paideig
1 stk
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Egg
4 stk
(Egg)
Mozzarella
1/2 pakke
(Melk, Laktose)
Vårløk
1/2 pakke
Cherrytomater
1/2 pakke
Agurk
1/2 stk
Koriander
1/2 bunt
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Melk
1 dl
Olivenolje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Mat til overs? Paien smaker fremdeles ypperlig etter en natt i kjøleskapet!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Del brokkolien i små buketter, og grovhakk løken. Skjær fetaosten i små terninger.
Kjevle ut paideigen, og ha den i en smurt paiform. Trykk til langs kantene, slik at paien får sin karakteristiske form. Stikk små hull i deigen med en gaffel, og forstek paideigen i ovnen i 5-6 minutter.
Visp sammen 4 egg, 1 dl melk, 3 klyper salt og 3 klyper pepper i en skål.
Fordel brokkolien, løken og fetaosten i paiformen, og hell over eggeblandingen. Strø over mozzarellaen, og stek paien i ovnen i 20-25 minutter. Avkjøl paien på en rist i noen minutter før servering.
Finsnitt vårløken, kutt cherrytomatene i fire, kutt agurken i terninger, og grovhakk korianderen. Bland grønnsakene og korianderen sammen i en skål, og vend inn litt salt, pepper og olivenolje.
Server med rømmekollen.
Energiinnhold: 548 kcal. Protein: 26 g. Karbohydrater: 52 g. Fett: 25 g. *Hvorav mettet fett: 12 g.
Vel bekomme!