Kremet kjøttgryte med paprika og løk med salat og ris

Kremet kjøttgryte med paprika og løk med salat og ris

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Middagsris
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Kjøttdeig
500 g
Tomatpuré
1/2 boks
Oksebuljong
1 pakke
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Hvetemel
Olivenolje
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til kjøttgryten med litt paprikakrydder for ekstra god smak!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Rens paprikaen, og kutt den i strimler. Finhakk løken.
Varm opp en gryte eller en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i ca. 3 minutter, til den har fått litt farge. Tilsett løken og paprikaen, og stek videre til løken er blank. Ha i tomatpuréen og 1 ss hvetemel, rør om, og stek videre i ca. 1 minutt. Tilsett 3 dl vann, oksebuljongen og seterrømmen. Kok opp, og la gryten småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper før servering.
Kutt enden av hjertesalaten, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Kutt agurken og tomaten i terninger. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!