Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta og frisk salat

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta og frisk salat

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Kjøttboller med grønnsaker
    2 pakke
    Passata
    1 flaske
    Oregano
    1 pakke
    Revet mozzarella
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Fusilli tricolore
    1 pakke
    (Gluten, Selleri)
    Romanosalat
    1 stk
    Grønn paprika
    1 stk
    Maiskorn
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Er du av typen som har krydderurter i vinduskarmen, kan du drysse noen blader over retten.

    Sett stekeovnen på 225 grader.
    Fordel kjøttbollene i en smurt ildfast form, vend inn passataen og basilikum- og oregano-krydderet, og topp med mozzarellaen. Stek formen i ovnen i 15-20 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme.
    Tilbered pastaen som anvist på pakken.
    Kutt enden av romanosalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salaten og paprikaen i strimler, og sil laken av maiskornene. Bland grønnsakene sammen i en serveringsbolle.
    Vel bekomme!