Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta og frisk salat
Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
Kjøttboller med grønnsaker
2 pakke
Passata
1 flaske
Oregano
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Fusilli tricolore
1 pakke
Romanosalat
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Er du av typen som har krydderurter i vinduskarmen, kan du drysse noen blader over retten.
Sett stekeovnen på 225 grader.
Fordel kjøttbollene i en smurt ildfast form, vend inn passataen og basilikum- og oregano-krydderet, og topp med mozzarellaen. Stek formen i ovnen i 15-20 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt enden av romanosalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salaten og paprikaen i strimler, og sil laken av maiskornene. Bland grønnsakene sammen i en serveringsbolle.
Vel bekomme!