Kremet maccheroni med salsicciapølser, paprika, brokkoli og gressløk

Kremet maccheroni med salsicciapølser, paprika, brokkoli og gressløk

3.59 (224)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Maccheroni av fullkorn
400 g
Minipurreløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Salsicciapølser
375 g
(Egg)
Brokkolibuketter
400 g
Lett matfløte
3 dl
(Melk, Laktose)
Gressløk
1/2 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne et presset hvitløksfedd i pannen mens du steker grønnsakene for ekstra smak.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Snitt minipurreløken i to på langs, og skyll den godt i kaldt vann. Kutt minipurreløken og paprikaen i grove biter.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek salsicciapølsene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte og gylne. Legg pølsene til side på en skjærefjøl.
Ha grønnsakene fra punkt 2 og brokkolibukettene i pannen, og stek grønnsakene i 4-5 minutter. Tilsett matfløten, og kok opp. Skjær salsicciapølsene i grove biter, og bland pastaen og pølsene sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper om ønskelig.
Finhakk gressløken, og finriv grana padano-osten på et rivjern. Strø gressløken og osten over retten, og server!
Vel bekomme!