Kremet pasta med strimlet skinke, brokkoli, løk og tomat

Kremet pasta med strimlet skinke, brokkoli, løk og tomat

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
Penne rigate
1 pakke
(Gluten)
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Tomater
2 stk
Kokt skinke i strimler
200 g
Lett crème fraîche
½ pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Olje
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt olivenolje med den ferdigkokte pastaen og brokkolien etter at du har silt av vannet.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til brokkoli i punkt 4.
Del brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt brokkolistilken i staver. Kutt løken og tomatene i terninger.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken i 2-3 minutter, eller til den er blank. Tilsett skinken, og stek videre i 2-3 minutter, eller til skinken er gyllen.
Kok brokkolien i kjelen med pastaen de siste 3-4 minuttene av pastaens koketid. Sil deretter av vannet, og ha pastaen og brokkolien tilbake i kjelen.
Ha crème fraîchen, 1-2 dl vann og hønsebuljongen i stekepannen sammen med skinken og løken. La det hele småkoke i ca. 5 minutter, og smak til med pepper.
Vend skinkeblandingen og tomatterningene inn med pastaen og brokkolien. Strø Gran Biraghi-osten over retten, og server!
Vel bekomme!