Squashboller med tomatsalsa, agurkdressing og bulgur

Squashboller med tomatsalsa, agurkdressing og bulgur

3.9 (62)
Under 45 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Squash
1 stk
Agurk
1/2 stk
Tzatzikikrydder
1 pakke
Drømmelett
1/2 pakke
(Laktose)
Koriander
1 bunt
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Panko
60 g
(Soya, Hvete)
Egg
2 stk
(Egg)
Bulgur
1 pakke
(Hvete)
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Sitron
1/2 stk
Salt
Pepper
Olivenolje
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For fastere squashboller kan du prøve deg frem med litt brødsmuler, lettkokte havregryn eller mel.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Riv squashen på et rivjern. Ha den revne squashen i en bolle, og krydre den med salt.
Riv agurken på et rivjern. Press vannet ut av den revne agurken med hendene, og ha agurken i en serveringsskål. Bland tzatzikikrydderet og drømmeletten sammen med agurken.
Press vannet ut av den revne squashen med hendene, og ha den i en bolle. Finhakk korianderen, og riv grana padano-osten på et rivjern. Bland korianderen, halvparten av grana padano-osten, pankoen og eggene sammen med squashen, og krydre med 1/2 ts salt og 1 klype pepper. Form deigen til små squashboller.
Fordel squashbollene på et stekebrett med bakepapir, drypp over litt olivenolje, og strø over resten av grana padano-osten. Stek squashbollene i ovnen i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Finhakk rødløken, og kutt tomatene i terninger. Ha rødløken og tomatene i en serveringsskål, og smak til med salt, pepper, olivenolje og saft fra den halve sitronen.
Energiinnhold: 491 kcal. Protein: 29 g. Karbohydrater: 57 g. Fett: 15 g. *Hvorav mettet fett: 6 g.
Vel bekomme!